The end of the fifteenth year

snyggt att kameran speglas...
Hallå folket! Dagen har bjudit på en helt ok skoldag, en runda på stan med bästislana och en härlig fotbollsträning! Helt okej avslutning på mitt femtonde år i livet. Yesyes, jag blir faktiskt hela 16 år imorgon. Helt sjukt vad tiden går fort faktiskt... Nu blir det Big Brother för en timme! SEEE YOUUU!

Just got to love the alps

Spenderade söndag-måndag hos Lana efter att ha saknat henne i några veckor. Riktigt kul att träffa henne igen! Igår hände inget särskilt... Gjorde comeback på fotbollen efter min knäskada. Idag är det tisdag, ser fram emot en 2,5 timmars lång håla och plugg med Tiff efter skolan! Great day helt enkelt!

I'm feeling great, I'm feeling awesome - let me explain

Juhänä is back efter en grym vecka i Österrike/Schweiz! Haft det så himla bra med min fina familj, och jag vill bara åka skidor igen nu nu nu typ! Älskar det! Nu ska jag sätta mig vid teven och kolla på melodifestivalen där Lana befinner sig på tillfället! Hörs later!

MATCH - MELODIFESTIVALEN - SOVA

Drar och spelar match med Ldb nu..hoppas det går bra.

@bild från svt.se

Efter matchen blir det in på hotellet fixa sig inför Melodifestivalen men min älskade syster, ska bli awesome.
& ja jag fick biljetter bara för denna här människan ovan ska vara med. Idag blir han 26, Grattis till han.
ALLA SOM LÄSER BLOGGEN rösta på han, vad kan vara en bättre present?
099 020 8
Han kommer vara grym eller snarare AMAZING!

PussPuss
+ Johanna kommer hem idag, tyvärr ser jag inte henne fråns imorgon.

SOULSISTER

Urgammal ful söt bild på min kära vän och mig. Inte alls flippad eller så.
What if
you are that one for me, and I am that one for you.
That one friend that will follow me through life.

JOHANNA "älskade bästavän" NILSSON - Hur fan kan man sakna någon så jävla mycket? :(
Seriously nu, det var typ fleeeera veckor sedan jag träffa min bästavän och på lördag kommer hon hem. Längtar as hell. Tyvärr kan jag inte träffa henne då, men på söndag träffar jag äntligen henne igen! Kan ju berätta för er att hon är tvåa i familjen på att åka ner för skidbacken. Om jag inte minns fel ligger hon på 83 km/h. Stolt över henne. hihi*


Utan dig hade jag inte varit den människan jag är idag. Du förändrade mitt liv. Vi har alltid så jäävla kul tillsammans och lyckan när vi träffas efter att ha varit på semester eller bara inte hunnit träffats är obeskrivlig. Du är den som alltid får mig att le, no matter what. Folk kommer aldrig förstå sig på oss, för saker vi gör, saker vi snackar om. Endast vi som kommer förstår. En blick och du fattar direkt vad jag menar. När vi är hos mig är nästan allt ditt fel, när vi är hos dig är nästan allt mitt fel. Vi strävar inte efter att vara normala vi är Johanna & Lana. Jag älskar dig bästavän. & Saknar dig. ♥

 

Gullig text sådär typ 100 000 000 tals förkortat.
Träningen idag gick sådär, jobbigt i benen. Men för övrigt har dagen varit bra. Jättebra*
& även kvällens Big Brother var kul.
Godnatt.


I'm dying just to know your name


Påväg mot Malmö nu då! Känner mig jätte seg i kroppen efter gårdagens träning men det ska nog gå bra ändå. Ikväll blir som de senaste kvällarna, Big Brother.
Hör av mig ikväll!

DAGEN OUTFIT


JC collection

Halva dagens outfit.
Fick börja jobba lite senare för stack till Marcus vid 2 på natten kom hem sent, såmamma var därför snäll och lät mig sova till 8. Gulligt? Jadå.
Efter jobbet var jag lite med Mikael, sen var det bara att dra sig mot träningen.
NEXT---> Big Brother Jipppie typ.

Imorgon blir det träning med LDB Malmö så får se om jag hinner blogga.
Puss så länge!

I väntan på Big Brother


@vackra Helsingborg
Var ute och fota lite idag, fick dock inga bra bilder...snyft*

Idag har jag väl inte gjort så mycket, tittat Big Brother, pluggat och sen jobbat. Askul dag.. not!
Som sagt BB börjar om typ 40 minuter så ska ta och fixa mig se på det sen nanna, ska upp tidigt även imorgon för att jobba.
Och föresten, någon som har Big Brother 24/7? Det som kostar typ 199 kr? Funderat på att skaffa det, men frågan är:
- Är det värt det?

Puss & Kram

What the hell am I doing


Sitter här och har varit uppe sen 8 typ eftersom Danny var med i en intervju på RIXfm som jag inte kunde missa.
Så nu sitter jag här helt klarvaken och funderar på om jg ska ta och fixa mig sen ut för att fota lite...japp så blir det nog.

Hörs! Ingen har missar Big Brother heller va? Har en känsla av att det kommre bli grymt i år! :)

TIME FOR SOM UPDATE

Har haft fullt upp hela veckan med plugg och träning så bloggen har hamnat lite åt sidan tyvärr...
Igår spelade vi träningsmatch och det gick så dåligt så det är pinsamt att jag ens tar upp det.

Efter förlusten shoppade jag med mamma lite.
Blev detta fina halsband för 499 kr som jag blev kär i typ direkt + en ny skinnjacka som jag inte fick någon bra bild på.

Nu ska jag ta och lägga mig i min säng och titta på Crazy Stupid Love.
Hörs!

Efterlängtade sportlov!

Äntligen är det efterlängtade sportlovet här och om ca 8 timmar drar jag till Österrike! Ska bli så satans skönt! Hör av mig om en vecka, ha det bra gott folk!

Turn up the music, just turn it up louder

Slutade skolan halv12 idag. Vadå skönt?! Nu ska jag förbereda packningen till Österrike sen kommer Emelie hit ett tag! Orkar inte leta upp någon vettig bild så jag bjuder på en asgrym låt av asgrymma Chris!

can we forget the past, I miss you I mean it

Väldigt passande bild nu mitt i all snön...
Har inte bloggat senaste dagarna då det inte har hänt särskilt mycket. Veckan som jag såg så mycket fram emot blev raka motsatsen när vi igår fick reda på att Avicii blivit framflyttat till maj! Vi som längtat ända sedan vi bokade i november! Idag hade jag i alla fall ett fett NO prov vilket inte gick särskilt super. Bilden var dock asnice då jag och Tiffany kom på feeetaste idén till vår installation vi ska göra! Händer inte mycket annat kul för tillfället...
Käkar pasta just nu. Det är gott.
Puss

Now you're just somebody that I used to know

Hela helgen blev verkligen... sämst. Dels har det inte hänt något, och sen kan jag inte precis påstå att det blev bättre när den slutades i min garderob. Gråtande. Första gången på sex månader. The deprimerande Johanna has done a comeback typ! Fast neeeej. Nu ska jag fixa mig och så, sen skolan! Det sista jag vill just nu typ.
Hoppas ni får en bra dag!

GOOD AND BAD DAY PEOPLE

Min dag har varit både boring och awesome!
Förmiddagen spenderades med mamma, guess what? Vi städade...ASKUL!

Sen träffade jag Emma vi byggde blandannat en misslycklad snögubbe och tittade på film. Kul hade jag i alla fall, Tack för dagen Emma!

Sista saken nu.
VÄRLDENS BÄSTA HEMSIDA...spenderar typ timmar varje dag känns det som, haha!

Klicka på bilden - In och kolla! :D

Godnatt människor, jag går och lägger mig.

i would be lost without you


Italien with världens bästa vän i somras
Vaknade för ca 30 minuter sen efter att ha sovit sen jag kom hem, verkligen urtrött efter breddlägret...
Men nu är det Melodifestivalen och Gladiatorerna det får man inte missa så får hålla mig vaken lite till sen ska jag natta DIREKT!

Bilder från Italien ovan och --- vad jag saknar det!
Saknar Johanna något enormt också så gick runt med I ♥ Johanna t-shirten på bredlägret. blink*

Livet leker och solen steker

Barcelona 2010.
Tidernas drygaste lördag har snart passerat och det ända jag gjort är typ... ätit? Ja, jag är tjock. 1 frukostbulle, 5 knäckebröd, 1 semla, 1/4 kladdkaka, 2 kärleksmums, pasta med lax, och en maaassa halstbaletter. Snart väntar kvällsmat och jag vill bara gå och bullimia mig typ. :(
Veckan har varit så jäkla bra! Trots min sjuuuka förkylning och nationella har allt varit awesome och jag är astaggad på kommande vecka också! På torsdag blir det Avicii med T & C och på lördag drar jag som sagt till Österrike!
Livet är för bra ibland! Det enda som saknas just nu är Lana, som befinner sig på breddläger i en annan del av Skåne..

Did you hear that burp? SHOT ÖHHH


Min fredag har varit minst sagt ovanlig. Allt jag gjorde i skolväg var att se 45 minuter på en film på SO'n. Sedan följde jag med Tiffany till vårdcentralen igen där dom sedan sa att vi skulle åka till akuten och röntga och sånt. Så vi gjorde det, och spenderade därmed 4 timmar på akuten. Hennes knä visade sig vara okej i alla fall. Men jävlar vad kul vi haft honestly! Vi får åka skidor fler gånger... hehe


Nu väntar en forever alone fredagskväll, woho!

You need me I don't need you

Som sagt skrevs det andra nationella provet idag. Det kändes väl helt okej! Därefter hade vi NO, och sedan yrade jag och Tiffany runt på skolan och letade efter vår försvunna skolsyster. Tiffanys knä pajade igår så vi bestämde oss för att gå på äventyr till vårdcentralen. Satt där i en evighet och väntade innan läkaren kom. Sa i princip bara åt oss att komma tillbaka imorgon, man ba tack för att ha wastat en massa tid! :'( Men ja, We'll be back tomorrow!
Nu ska jag sooooova!

Awesome dag med världens bästa nior

Ska alldeles strax hoppa i säng efter en grymt rolig dag i Hestra! Även om vi åkte så gott som samma backe om och om igen så var det såå kul att åka skidor igen, och om inte mindre än 10 dagar åker jag till Alperna för ännu mer skidåkning, HOW NICE? På tal om det så lovade jag pappa att vara rädd om mig, så efter sista åket var jag så nöjd över att inte ha skadat mig alls. SÅKLART ska jag halka på isen och slå ihjäl min svanskota bara för det. Typiskt mig. Ah, nog om det! Jag är för tillfället genomförkyld, och behöver nog inget annat än sömn just nu. Dessutom är det Nationella imorgon igen. Taagga... not

If it’s love it will last forever ♥


NEXT ---> Plugg.

Igår var jag högst upp, imorgon står jag nedanför

Min natt har varit hemsk, really! Igår drog jag på mig vääärsta förkylningen, och inatt har jag vaknat till och från av att näsan rann. Finns inget jobbigare typ. Hade det inte varit för att vi har nationellt prov idag så hade jag stannat hemma. Men ja, det är bara att kääämpa! haha. Hoppas ni har en grym dag! Jag ska i alla fall försöka! hehe

Do not watch this shit!


Angående filmen jag tittade på igår...
DÅLIG. Allvarligt talat lyssna på rubriken och kolla inte på denna skit filmen.
Handligen var usel.. ja äh mår fan dåligt när jag ska försöka berätta om den. blink*
Rekomenderar verkligen inte denna filmen.

Har träning sent idag så innan dess ska jag plugga på Tyskland & Frankrikes städer, floder och ja allt vad jag nu ska kunna.
Sen även läsa igenom ett gammalt nationellt prov för imorgon då jääävlar är det jag som sitter med nationella provet. Nervös? Nädå, inte alls!

sick and tired ...

pluggat mycket geografi nu och säger godnatt till Tyskland och Frankrikes städer..för idag.

Johanna åkte hem vid typ 1 tiden, awesome har vi haft det! Like always.
Jäkligt trött nu så tänkte slå på filmen Midnatt i Paris....hoppas den är bra.
Godnatt, hörs imorgon!

Fyyyyyyyyy faaan vad det är kallt :(


Jag i Kosovo för 1-2 månader sen I think.
Sitter här hemma och tar på mig underställ efter underställ..tröja efter tröja i hopp om att ha tillräckligt på mig sen för att klara av det sjuka vädret.
-10 grader och klart vi ska träna ändå, jipppiee!
Det värsta är att det kommer bli kallare... kommer dö.

Träffar Johanna senare ikväll och sover med henne.
Så får se vad som händer sen.
Pööss

It's easier to leave than to be left behind...

so it's better if I leave know.

Barack - Koncentrationslägret Auschwitz - Polen


Efter skolan blir det FIKATIMEE!
Vi hörs.

puppy eyeees

HELLOOO! Dagen började med en SO lektion och nu har vi två och en halv timmars håla! Sitter hemma med Tiffany och lever livet! :D Ska snart ta å käka sen har vi idrott, woho.
PUSSPUSS TIFFANY HÄLSAR!

Det finns bara ett gymnasie som är rätt för just dig...

det är upp till dig att hitta "the perfect school" för just dig!

Nu börjar det bli ont om tid! 15 fabruari ska man ha gjort sitt kanske viktigaste val... Yes, Jag snackar om gymasievalet.
Du kanske redan har bestämt dig men inte valt? Kanske är du osäker? Kanske har du ingen aning? Kanske ska du strunta helt i att gå på gymnasiet och jobba direkt? Kanske har du redan val? Whatever.
Vad du än väljer kommer det faktiskt påverka dig...kanske för resten av ditt liv.

Tycker det är jävligt viktigt att förmedla till alla er där ute som ska välja nu, VÄLJ RÄTT! Välj det du känner för och det du vill, det du trivs med och framför allt tycker är kul! Låt ingen annan bestämma eller påverka dig till vad du ska välja. Strunta i vad kompisar väljer, detta är din chans att kanske till och med börja om på nytt.
ta chansen, ta risken, gå på magkänsla om det så ska behövas. Men välj det DU vill och INGEN annan!
Goood lucck boyss and girl! Hoppas ni väljer rätt och lyssnar på er själva.

För min del blir det ProCivitas i Malmö, Fotbollsinrikting med Samhällsprogramet eller bara Ekonomiprogramet. Nästan helt säker på att det blir Malmö nu. Vet att det blir mycket pendling och så vidare...my reason är att jag vill träffa helt nytt folk, helt nya människor på en helt ny skola. Sen så framför allt har de grymt bra fotbollsgymnasie. Blev antagen på fotbollsgymnasiet så den platsen är nästan säker beroende på vad jag har för slutbetyg. Som ni kanske fattar när ni läser detta så har jag inte valt än, men vet typ vad jag vill gå och vart.

Ännu en gång lyssna på er själva.
Godnatt - långt inlägg nu men det får ni ta.

VI TAGGAR SKIIDOR!

Spenderat min dag med denna snyggingeeeen. Bland annat lärt henne åka skidor - på min matta! WOHO, vi taggar skidåkning i Hestra på onsdag! För övrigt så har det varit en nice dag, bakade underbara kanelbullar på hemkunskapen. Imorgon är det fredag igen, och nu ska jag ta tag i lite läxor och skit. Ni får ha det super, vi hööörs!

supersnabbt & superenkelt phototips bara för att


Från gråå och boring till.. whatever you call it.
Lite kontrast och lite ljusstyrka och vips...bilden får den här härliga kalla känslan! Love it.
Rätt coolt ändå att liksom det går att göra så stor skillnad genom att göra så lite.

Drar och tränar snart.
Känns som jag skriver det hela tiden, haha. Fast dock kan det ju bero på att jag faktiskt tränar typ hela tiden.
Vi hörrrs!


Chilligaste skoldagen på länge!


Instagrampics! Laanisen@instagram
Bild 1 - Söta jag (inte alls oseriös)
Bild 2 - hockey grabbarna
Bild 3 - something
Bild 4 - Jag, Kuj, Emma, Sara
Bild 5 - Emma, Kuj, Jag
Bild 6 - Something

Rubriken - justsayin'
Min dag började med matte och efter det var der bara till att röra sig mot dammen för att åka skridskor, eller för min del bara yra rundor på isen med skor. So:n blev inställd eftersom so läraren bestämde sig för att ställa in den och låta oss åka ännu mer. Så 2 timmars skridskor blev det.

Sen No och även där slutade vi tidigare, och det händer inte ofta om man går på hyllingeskola i klass 9A, endast engelska kvar och där hade vi vikarie så det var askul det med!

Nu återstår endast kvällens träning.
Hamnade även i tidningen tillsammans med Kuj, Philip & Mikael idag om...kultur?
HÄÄÄÄÄÄR KAN NI TITTA! - sida 2
Seeee ya!